Artikel 4 - Zaalvoetbaltoernooi

Laatste nieuws

Zaalvoetbaltoernooi

 

Op zaterdag 26 december (2e kerstdag) vond traditiegetrouw weer het kerstzaalvoetbaltoernooi plaats in sportcomplex “Dioscuren” te Schijndel.

 

Na drie jaar met autobedrijf HEVA als naamgever en hoofdsponsor is er voor de komende jaren een nieuwe naam voor het evenement, het “van Kessel” kerstzaalvoetbaltoernooi. Twee ondernemers met dezelfde naam die zelf ook zeer betrokken zijn bij het (zaal)voetbal in schijndel.

Mede dankzij deze en andere sponsoren was het ook dit jaar weer mogelijk een sportieve en gezellige zaalvoetbalmiddag te organiseren. De organisatie grotendeels bij ons terecht gekomen.

 

Ook dit jaar was er attractief en sportief voetbal, wat voor het publiek zeer de moeite waard was om te zien. Er deden 15 teams mee, dus een prima opkomst, waarvan we hopen dat ze volgend jaar weer mee zullen doen.

 

Het toernooi begon om 10.00u en finale rond de klok van 16.00. De winnaars van dit jaar waren NH100 die van ’t knooppunt wonnen in de finale.

 

Graag willen we iedereen die meegeholpen heeft bedanken. Scheidsrechters, grensrechters, tijdwaarnemers, overige vrijwilligers en ’t café de Sporthal bedankt voor jullie inzet. En ook willen we alle teams bedanken voor hun sportieve maar toch fanatieke inzet.

 

Overigens is er ook nog een deel van de opbrengst aan een goed doel geschonken.

 

Hopelijk tot volgend jaar!