Artikel 5 - Keezen Winterpark

Laatste nieuws

Keeztoernooi Winterpark

 

 

Op 30 december is er voor het eerst door SEM een keezavond georganiseerd. Het in populariteit stijgende spel zorgde voor een mooie opkomst in het winterpark op de markt in Schijndel. Er waren maar liefst 28 teams wat betekende dat er 56 mensen meededen.

 

Maar snel beginnen dan. Het werd ook al snel gezellig, ondanks dat ging het er aan sommige tafels fanatiek aan toe. En ondanks dat het licht en de tafels niet helemaal optimaal waren vandaag, (Volgende keer zullen we er hoogstpersoonlijk voor zorgen dat dit beter is) waren alle deelnemers toch wel erg positief. De gezellige keez-sfeer die bij de keezavonden hoort was dan ook zeker aanwezig.

 

Na 4 hele rondes en een beslissende 5e ronde die helaas niet helemaal afgespeeld kon worden omdat het winterpark om 11uur echt moet gaan sluiten waren de winnaars bekend. De winnaars van ons eerste keeztoernooi luisteren naar de namen Marga en Yvonne Van harte gefeliciteerd met deze titel.

 

Graag bedanken wij het winterpark en alle mensen die vandaag meegeholpen hebben aan deze gezellige avond.

 

Ons volgende keeztoernooi staat ook al gepland en zal op 15 december plaats vinden in dorpscentrum de Schakel te Wijbosch. Hopelijk tot dan.