Artikel 6 - Pokertoernooi Sok

Laatste nieuws

Sok/SEM Pokertoernooi

 

Het 2e SOK/SEM toernooi was wederom een geslaagde avond deze donderdag 7 januari. Het was voor ons de 3e keer dat we een pokertoernooitje verzorgd hebben en er waren wederom ongeveer 25 teams. Dat doet ons goed want met de combinatie van mensen en de pokertafels is de Sok aardig gevuld.

 

Om 21:00 was het zo ver en konden we beginnen aan het toernooi. Ook deze keer was er een gezellige sfeer met zelfs een aantal mensen die niet uit Schijndel kwamen. De

avond begon goed en na 17 afvallers hadden we een finaletafel over. De ‘last man standing’ was Bokkie. Dit was dan ook de winnaar en hij nam de hoofdprijs mee naar huis. Maar behalve dat nam de titel van pokerkoning over van Harm van Roozendaal die vorige keer winnaar was.

 

Wederom willen we jullie allemaal bedanken voor de gezellige avond. En ook Thomas en Dieuwertje weer bedankt voor de goede zorgen.

 

Hopelijk kunnen we jullie blij maken met de mededeling dat we elke 1e donderdag van de maand gaan pokeren. Dus hopelijk zien we jullie dan weer terug.